Enkla lån utan UC

Enkla lån utan UC

Vilket lånebolag är det lättast att få privatlån hos?

Sambla är det enklaste sättet för att få ett privatlån i Sverige. Med bara en UC-förfrågan jämför de över 40 olika bank- och lånealternativ för att fastställa om du är kvalificerad för ett privatlån. Du ökar dina chanser att få en banklånare genom att jämföra privatlån från många banker och långivare.

Det finns många SMS-lånealternativ som är enkla att få.

Vi har sammanställt en lista över de enklaste långivarna att få ett sms-lån från. Många av dessa långivare accepterar betalningsanmärkningar och beviljar ofta lån utan UC-förfrågan.

För att ansöka om ett lån går du till webbplatsen och fyller i ansökan enligt anvisningarna. Om du sedan klickar på ”Gå till ansökan” efter att ha fyllt i webbformuläret kan du skicka dina uppgifter. Du kan läsa mer detaljerad information om en långivare i våra recensioner av långivare.

Vad menas med enkla lån utan UC?

 • UC-kontroll krävs i allmänhet inte för lån som är enkla att få.
 • Även om du har flera betalningsanärkningar kan du fortfarande få ett lån.
 • Majoriteten av snabblånen har låga inkomstkrav.
 • Du kan låna pengar om du inte har en heltidsanställning.
 • Ju mindre du lånar, desto lättare är det att ta ett sms-lån

Lån som är enkla att få

Har du haft svårt att få ett lån från en eller flera större banker? För att vara tydlig: bara för att du har fått avslag från en storbank betyder det inte att du inte kan låna pengar. Det är inte alla banker som kräver att du ska komma med en hatt i handen och ha en ren finansiell historia.

Många tycker att det är lättare att få ett banklån från en online-bank, till exempel en låneförmedlare. Detta skapar ofta konkurrens mellan bankerna, vilket driver ner den totala räntan.

Det är lättare att få ett lån utan UC.

De flesta långivare som använder UC för sina kreditupplysningar har högre krav på låntagare, vilket innebär att det oftast är lättare att få ett lån utan UC.

Det lättaste lånet att få utan UC

Ferratum

Ferratum är den långivare där det är enklast att låna utan UC. De har inget krav på anställning, mycket låga inkomstkrav (2 000 kr / mån) och kan betala ut lånet dygnet runt alla dagar i veckan. De godkänner även upp till sex betalningsanmärkningar.

Exempel på långivare där det är enkelt att få lån

 • Ferratum: Kontokredit upp till 45 000 kr | Ränta 39,6 %.
 • Fairlo: Snabblån 2 000 – 100 000 kr | Eff. ränta 11 – 19 %.
 • Lumify: Lån 2 000 – 30 000 kr | Ränta 39,5 %
 • Daypay: Lån 1 000 – 20 000 kr | Ränta 39 %.
 • Advisa: Lån på 5 000 – 600 000 kr. Ränta 2,95 – 25,95 %.

Därför är vissa lån enklare att få än andra.

Om du vill låna pengar lätt kan det hjälpa om du har en jämn inkomst och ingen tidigare betalningshistorik som sänker din kreditvärdighet.

 • Riskbedömning är det viktigaste för långivarna. Med andra ord, ju mer riskfyllt lånet är, desto lättare är det att få det godkänt. Detta beror på att lån med låg risk vanligtvis är för ett stort belopp med en låg ränta. Den höga räntan innebär att deras förlust blir betydande om du inte kan betala tillbaka lånet.
 • Beloppet du lånar är avgörande. Det är lättare att få ett lån på 1 000 kr än att få ett lån på 600 000 kr. Ju mindre riskfyllt det är för långivaren, desto mer sannolikt är det att de ger dig pengar.
 • Det faktum att du är medsökande kan räcka för att påverka långivarens beslut. Detta gäller särskilt om din kreditvärdighet inte är helt i topp och du ansöker om en något större summa. Att ha två sökande på lånet ger bankerna ytterligare skydd när de lånar ut pengar.
 • Det är viktigt att veta varifrån långivaren får sin kreditupplysning. Långivare som inte använder kreditupplysningsföretag (UC), utan i stället vänder sig till Bisnode eller Creditsafe, är mer benägna att erbjuda enklare SMS-lån och blancolån.

Vad är skillnaderna mellan bra och dåliga lån?

Även om det är lätt att få ett lån från många långivare bör du alltid stanna upp och tänka efter innan du skriver under på den streckade linjen. Ett litet lån kan verka frestande, men bara för att något är lätt att få betyder det inte att det är klokt att göra det.

Om du inte tar ett lån för att bli av med dyra krediter och återbetalningar ska du inte låna pengar om din ekonomi redan är dålig. Du kommer bara att förvärra problemet genom att sätta mer press på en redan ansträngd situation.

Lån med höga kostnader är ofta de enklaste att få. Detta innebär att den effektiva räntan är 30 procentenheter högre än den angivna referensräntan.

De lån som verkar lätta att få är ofta de dyraste i längden.

Ju enklare det är att få ett lån, desto dyrare är det i allmänhet. Lån som inte har strikta krav på låntagaren – som årsinkomst eller betalningshistorik – tenderar till exempel att ha högre ränta.

Av den anledningen tar långivarna också en högre risk när de lånar ut, och detta kompenserar de i regel med sämre lånevillkor, som till exempel högre uppläggningsavgifter och räntesatser.Loanstep logo

Beviljar de flesta

Har låga krav

Loanstep är en aktör där du kan låna kostnadsfritt i upp till 14 dagar. Därefter tillkommer förhållandevis höga avgifter.LumifySvar direkt på skärmen

Beviljar de allra flesta

Lumify är en kreditgivare som kan bevilja och betala ut belopp upp till 70 000 kr inom ett par minuter efter ansökan. Många beviljas och därmed är de lätta att få lån hos.,

Frågor & svar

Varifrån kan jag få det enklaste lånet med betalningsanmärkningar?

Ferratum är den bank där det är lättast att få ett lån när det gäller kredithistorik. De tar hänsyn till din nuvarande betalningsförmåga när de avgör om du är kvalificerad för ett SMS-lån eller inte, och de tillåter upp till sex betalningsanmärkningar om de är äldre än sex månader.

Är det enklare att få lån utan UC?

De flesta tycker att det är lättare att få ett lån när de inte använder UC, eftersom långivarna vanligtvis hämtar information från Creditsafe eller Bisnode. Ju större belopp du vill låna, desto troligare är det dock att långivarna begär information från din UC-rapport. Det finns dock fortfarande vissa personliga lån som är relativt lätta att få.

Hur kan jag öka mina chanser att få ett enkelt lån?

 • När du ansöker om mindre belopp har du större chans att få lånet.
 • En medsökande kan också vara användbart.
 • Om du kan förbättra din ekonomiska situation innan du ansöker, gör det.
 • Om du slutligen vill låna lite mer pengar är det oftast bättre att göra det genom en låneförmedlare.

Finns det något lån som alla kan få?

Det sista alternativet är Sefina, som erbjuder ett pantlån till vem som helst. De bryr sig inte om hur många skulder du har och kräver ingen kreditupplysning. Vem som helst kan låna av Sefina så länge du kan erbjuda säkerhet för lånet.

Lämna ett svar